Over webwinkels maken

Waar webwinkels maken over gaat? Dit blog gaat eigenlijk over alles wat met webwinkels bouwen en beheren te maken heeft en in het bijzonder in Magento. Mijn passie is alles wat met e-commerce te maken heeft in de breedste zin van het woord. Op dit blog post ik dan ook artikelen over de bouw van een webwinkel, beheer aspecten, boekhouding en webmarketing.

Wat ik op dit blog wil proberen en het ook weer wat unieker maakt, is zoveel mogelijk schrijven aan de hand van concrete voorbeelden uit mijn eigen webwinkel. Parallel aan dit webwinkels maken weblog start ik namelijk een eigen webwinkel. Dit houdt in dat ik met duidelijke praktijk voorbeelden iedereen op weg hoop te helpen met zijn of haar webwinkel. Maar ook bij het verbeteren van de backoffice en verhogen van de conversie en het aantal bezoekers.

Waarom ik dit met jullie wil delen? Aller eerst wordt dit weblog een stevige stok achter de deur voor mijn webwinkel. Ik hoop hiermee extra gemotiveerd te worden en keihard te knallen bij het opzetten van de webwinkel. Daarnaast weet ik dat er voor het starten van een webwinkel een hoop drempels te nemen zijn en je tegen veel problemen kan aanlopen. Dit blog moet jou hierbij helpen!

Ideeën voor onderwerpen? Laat het me weten middels een reactie op de volgende post: waarom een blog over webwinkels maken met Magento? Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, het laatste nieuws en handige tips doe je door jezelf in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Ik mail je dan niet meer dan noodzakelijk, want je gaat het al druk genoeg krijgen met het opzetten van jouw eigen webwinkel. Inschrijven kan door middel van het formulier hier aan de rechterkant.

Blijf op de hoogte

LINKS